Cabinet Avocatură Oradea – Curpas Florian Cristian 

a fost infiintat in anul 2011, ca urmare a promovarii examenului de definitivat organizat de catre UNBR.

Cabinet Avocatură – Curpaș Florian Cristian

10 ANI DE EXPERIENȚĂ 

Domnul avocat Curpas Florian Cristian poate sa asigure asistenta si reprezentare juridica in fata tuturor jurisdictiilor nationale, incepand cu judecatorii, tribunale si curti de apel, incluzand Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala a Romaniei. avocat oradea, avocat divort oradea
De asemenea se poate asigura asistenta si reprezentarea juridica la nivelul Curtii Europene a Drepturilor Omului si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene.
Colaboram in acetivitatea juridica derulata cu experti judiciari in diverse specializari, executori judecatoresti, notari publici, contabili, avand grija ca serviciile prestate de catre colaboratori sa se ridice la cel mai inalt standard calitativ.
Cabientul avocatial este preocupat in permanenta de realizarea educatiei juridice a justitiabilului, mergand pe principiul ca un justitiabil bine informat este un justitiabil protejat, in acest sens, intretinand o rubrica cu tematica juridica intr-o publicatie locala.

SERIOZITATE, PERSEVERENTA, ATENTIE LA DETALII avocat oradea

Am observat faptul ca din ce in ce mai mult, este nevoie de consultanta de specialitate, care sa puna punctul pe “i” si sa prezinte situatia juridica in concret si corect, fara a menaja realitate.
Odata indetificata problema de natura juridica aceasta trebuie abordata intr-un mod constructiv si trebuie facute demersurile necesare in vederea rezolvarii acestora

  • Tratam fiecare problema juridica in mod impartial si cu aceiasi importanta, indiferent de persoanele implicate in cadrul acesteia si indiferent de obiectul si valoarea acestuia.
  • Activitatea cabinetului este caracterizata prin consecventa si perseverenta, recurgandu-se la toate formele si caile procedurale reglementate de legiuitor pentru apararea intereselor si a drepturilor detinute de catre clienti.
  • Opiniile juridice emise in legatura cu diferendele juridice ale clientul sunt bine fundamentate si vizeaza o interpretare riguroasa a textului de lege, care are la baza inclusiv prezentarea opticii jurisprudentiale in ceea ce priveste problemele ridicate. avocat oradea, avocat divort, avocat pret

  • Bogata experienta atat in activitatea litigatoare dar si in cea de consultanta, ne face sa putem analiza problema din ambele perspective si in acest fel putem consilia clientul spre obtinerea unei solutii intr-un termen cat mai scurt si care sa fie in interesul acestuia.

  • Un alt element care ne caracterizeaza activitatea, este cel al discretiei, in acest sens suntem preocupati in mod permanent de limitarea vreunui posibil prejudiciu de imagine care ar putea sa fie suferit de clientii cabinetului.

+40 746 042 741

ASISTENTA JURIDICA

Adresează-ne o întrebare!
Recomand cu încredere serviciile Silvotop deblocari usi de deblocari a usi Oradea, inclusiv deblocai auto oradea și deblocari usi metalice.

[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]