Avocat Oradea – Curpas Florian Cristian

Birou Avocatura – Curpas Florian Cristian a fost infiintat in anul 2011, ca urmare a promovarii examenului de definitivat organizat de catre UNBR.

 

Birou Avocatura – Curpaș Florian Cristian

munca, #avocat litigii munca, avocat oradea specializat dreptul muncii, #avocat oradea specializat in dreptul muncii, #avoat oradea drept financiar si fiscal, #avocat oradea tratat de drept comercial, #avocat oradea drept administrativ, #avocat oradea drept international, #avocat online oradea, #avocat gratuit telefon oradea, #avocat bun oradea, #Intreaba avocatul gratuit!, #avocat drept civil oradea, #avocat oradea dreptul familiei, #avocat oradea drept fiscal, #avocat oradea dreptul muncii, #avocat oradea drept administrativ, #avocat oradea drept comercial, #avocat oradea

10 ANI DE EXPERIENȚĂ

Domnul avocat Curpas Florian Cristian poate sa asigure asistenta si reprezentare juridica in fata tuturor jurisdictiilor nationale, incepand cu judecatorii, tribunale si curti de apel, incluzand Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala a Romaniei.
De asemenea se poate asigura asistenta si reprezentarea juridica la nivelul Curtii Europene a Drepturilor Omului si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene.
Colaboram in acetivitatea juridica derulata cu experti judiciari in diverse specializari, executori judecatoresti, notari publici, contabili, avand grija ca serviciile prestate de catre colaboratori sa se ridice la cel mai inalt standard calitativ.
Cabientul avocatial este preocupat in permanenta de realizarea educatiei juridice a justitiabilului, mergand pe principiul ca un justitiabil bine informat este un justitiabil protejat, in acest sens, intretinand o rubrica cu tematica juridica intr-o publicatie locala.

CONTACT US

SERIOZITATE, PERSEVERENTA, ATENTIE LA DETALII

Am observat faptul ca din ce in ce mai mult, este nevoie de consultanta de specialitate, care sa puna punctul pe “i” si sa prezinte situatia juridica in concret si corect, fara a menaja realitate.
Odata indetificata problema de natura juridica aceasta trebuie abordata intr-un mod constructiv si trebuie facute demersurile necesare in vederea rezolvarii acestora

  • Tratam fiecare problema juridica in mod impartial si cu aceiasi importanta, indiferent de persoanele implicate in cadrul acesteia si indiferent de obiectul si valoarea acestuia.
  • Activitatea cabinetului este caracterizata prin consecventa si perseverenta, recurgandu-se la toate formele si caile procedurale reglementate de legiuitor pentru apararea intereselor si a drepturilor detinute de catre clienti.
  • Opiniile juridice emise in legatura cu diferendele juridice ale clientul sunt bine fundamentate si vizeaza o interpretare riguroasa a textului de lege, care are la baza inclusiv prezentarea opticii jurisprudentiale in ceea ce priveste problemele ridicate.
  • Bogata experienta atat in activitatea litigatoare dar si in cea de consultanta, ne face sa putem analiza problema din ambele perspective si in acest fel putem consilia clientul spre obtinerea unei solutii intr-un termen cat mai scurt si care sa fie in interesul acestuia.

  • Un alt element care ne caracterizeaza activitatea, este cel al discretiei, in acest sens suntem preocupati in mod permanent de limitarea vreunui posibil prejudiciu de imagine care ar putea sa fie suferit de clientii cabinetului.

+40 746 042 741

ASISTENTA JURIDICA

Adresează-ne o întrebare!


#avocat, #oradea, #avocat bun, #exercitarea profesiei de avocat,#cabinet avocatura Curpas Florian Cristian, #birou avocatura, #cabinet avocatura,#cabinet avocatura oradea, #birou avocatura oradea, #indrumari juridice oradea, #avocat procedura civila oradea,

Mesajul tau a fost trimis.
A apărut o eroare la încercarea de a trimite mesajul dvs. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.
[contact-form-7 id="131" title="Contact Page Form"]