Mulțumim Clienților! Cabinetul Nostru, Premiat cu „Firma de Aur”

Prin primirea premiului „Firma de Aur”, dorim să exprimăm sincere mulțumiri clienților noștri pentru evaluările și feedback-urile lor pozitive.

Acest premiu reprezintă o confirmare a angajamentului nostru față de standardele ridicate și recunoaște valoarea adusă de proiect în evidențierea celor mai bune companii de pe piață. Ne simțim profund onorați să facem parte din acest grup exclusivist și să continuăm să oferim servicii de excepție clienților noștri.

Premiul Firma de Aur este acordat pe baza evaluărilor reale ale clienților, colectate de pe platforme de încredere precum Google Maps și Facebook.

Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru aprecierea continuă a eforturilor noastre în domeniul avocaturii.Partea superioară a machetei

Participanții Programului Firma de Aur:

Proiectul Firma de Aur își propune să sprijine și să promoveze companiile care oferă servicii de excepție. Acest premiu este acordat firmelor care sunt cel mai bine evaluate de către clienți, iar procesul de selecție este riguros și transparent.

Iată cum funcționează:

Pasul I: Cercetare internă

Echipa Firma de Aur efectuează o cercetare de piață internă pentru a analiza firmele și recenziile online. Se iau în considerare doar portalurile de încredere, cum ar fi Google Maps și Facebook.

Pasul II: Analiză și Selecție

Datele colectate sunt analizate în profunzime, iar cele mai bine cotate firme din țară sunt selectate. Companiile sunt clasificate în funcție de locație și domeniul de activitate.

Pasul III: Criterii pentru Premiul Firma de Aur

Companiile care au obținut feedback-uri pozitive de la clienți în proporție de cel puțin 75% devin laureate ale Firmei de Aur. Se ia în considerare și numărul total de evaluări. Aceste entități sunt apoi promovate pe lista Firma de Aur și au dreptul de a utiliza sigla proiectului în materialele lor promoționale.

Firma de Aur – Un Proiect pentru Promovarea Excelenței:

Proiectul Firma de Aur se distinge prin focusul său asupra promovării serviciilor de calitate și construirea unei imagini pozitive pentru firme, bazându-se pe opinii reale și verificate online. Acesta aduce în prim-plan un avantaj semnificativ în ceea ce privește cantitatea uriașă de date statistice colectate despre companii, subliniind principiul că „cifrele nu mint”.

Cu respect,

Avocat Curpaș Florian Cristian

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Recomandăm să mai citiți și următoarele articole:

Succes pentru Clienții Cabinetului! Decizie favorabilă emisă față de clienții cabinetului din partea Serviciului de Verificare Fiscală din cadrul ANAF

Echipa Cabinetului Individual de Avocatură Curpaș Florian Cristian – Asistență Juridică pentru Achiziții Imobiliare

Succes în litigiile împotriva Consiliului Local Oradea în problema supraimpozitării pentru clienții cabinetului

Nimeni nu este mai presus de lege – Succes în cadrul unui litigiu în contradictoriu cu Protecția Consumatorilor Bihor și Agenția Județeană a Finanțelor Publice Bihor

Succes pentru clientii de la Cabinet Avocatura Curpas Florian Cristian la ICCJ

Succes in cadrul unui litigiu in materia expropierii, purtat in contradictoriu cu Primaria Municipiului Oradea

Nimeni nu este mai presus de lege – Succes în cadrul unui litigiu în contradictoriu cu Protecția Consumatorilor Bihor și Agenția Județeană a Finanțelor Publice Bihor

Succesul surâde doar celor perseverenți, neobosiți și serioși

Vă mulțumim că ați citit acest articol! Suntem mulțumiți de fiecare client pe care îl putem ajuta sau informa cu noutăți juridice. Ar fi minunat dacă ați putea să luați un moment pentru a scrie o Evaluare pe Google. Cu acest gest ne veți ajuta pe noi și pe ceilalți clienți care caută serviciile sau informațiile noastre.

Avocat Oradea Curpas Florian Cristian

Autor: Curpas Florian Cristian – avocat drept CIVIL Oradea

BIROU AVOCATURA ORADEA – P-ta 1 Decembrie, nr.5, ap.5, Oradea, Jud. Bihor

Tel: +40 746 042 741, Email: av.curpas.florian@gmail.com