Succes pentru Clienții Cabinetului! Decizie favorabilă emisă față de clienții cabinetului din partea Serviciului de Verificare Fiscală din cadrul ANAF

Sfârșitul anului aduce pentru clienții cabinetului o soluție de închidere a unui dosar fiscal,  fără emiterea vreunei decizii de impunere, ca urmare a stabilirii faptului că pentru venituri totale de 8.574.754 lei, realizate în anii 2017 și 2018 – ”nu au fost identificate utilizări de fonduri din sursă neidentificabilă”.

Acuzațiile preliminare aduse de către inspectorii fiscali au fost combătute printr-o apărare punctată, clară și concisă pe fiecare sursă de venit realizată de către client, cu prezentarea surselor licite a veniturilor.

În aceste condiții s-a concluzionat, de către inspectorii fiscali, faptul că  veniturile realizate de către client au un caracter licit și faptul că suma în discuție nu avea nicio legătură cu activități ilegale. Am reușit să demonstrăm nevinovăția clientului nostru și să obținem o decizie de închidere a inspecției fiscale fără emiterea unei decizii de impunere în acest caz sensibil.

Dorim să exprimăm recunoștința noastră față de clientul nostru pentru încrederea acordată și pentru colaborarea exemplară pe durata întregii proceduri administrative.

Cabinetul de Avocatură Curpaș Florian Cristian rămâne dedicat oferirii unor servicii juridice de înaltă calitate și sprijinirea clienților în fața provocărilor legale. Ne angajăm să continuăm să susținem cu fermitate interesele celor pe care îi reprezentăm.

Vă mulțumim pentru sprijinul continuu și pentru încrederea acordată Cabinetului de Avocatură Curpaș Florian Cristian.

Cu respect,

Avocat Curpaș Florian Cristian

Recomandăm să mai citiți și următoarele articole:

Echipa Cabinetului Individual de Avocatură Curpaș Florian Cristian – Asistență Juridică pentru Achiziții Imobiliare

Succes în litigiile împotriva Consiliului Local Oradea în problema supraimpozitării pentru clienții cabinetului

Nimeni nu este mai presus de lege – Succes în cadrul unui litigiu în contradictoriu cu Protecția Consumatorilor Bihor și Agenția Județeană a Finanțelor Publice Bihor

Succes pentru clientii de la Cabinet Avocatura Curpas Florian Cristian la ICCJ

Succes in cadrul unui litigiu in materia expropierii, purtat in contradictoriu cu Primaria Municipiului Oradea

Nimeni nu este mai presus de lege – Succes în cadrul unui litigiu în contradictoriu cu Protecția Consumatorilor Bihor și Agenția Județeană a Finanțelor Publice Bihor

Succesul surâde doar celor perseverenți, neobosiți și serioși

Vă mulțumim că ați citit acest articol! Suntem mulțumiți de fiecare client pe care îl putem ajuta sau informa cu noutăți juridice. Ar fi minunat dacă ați putea să luați un moment pentru a scrie o Evaluare pe Google. Cu acest gest ne veți ajuta pe noi și pe ceilalți clienți care caută serviciile sau informațiile noastre.

Avocat Oradea Curpas Florian Cristian

Autor: Curpas Florian Cristian – avocat drept CIVIL Oradea

BIROU AVOCATURA ORADEA – P-ta 1 Decembrie, nr.5, ap.5, Oradea, Jud. Bihor

Tel: +40 746 042 741, Email: av.curpas.florian@gmail.com